Werkgebieden RiscMan

WerkgebiedenWesterhof: Als commercieel pilot op kleine en wat grotere vliegtuigen aktief geweest met uiteindelijk ruim 800 vlieguren.

Catrol CatRol: Als agent voor het engelse bedrijf katzecure voor de europese markt met een uniek door haar eenvoud gekenmerkte rolsysteem om katten in de tuin te houden.

CatPalace CatPalace: Als bijzondere kunstboom op de markt gekomen met een creatieve kattenmeubel sinds 1991 doorgegroeid naar een internationaal klanten bestand van ruim 23.500 klanten met een totale omzet door de jaren heen van ca. 23 miljoen euro (25 jaar).

Robotion Robotion: Als investeerder meegedaan met een kleine technologische onderneming in Iowa USA uitmondend in de bouw van een echte vrouwelijke robot aangestuurd door 256 assen/vrijheidsgraden met een PC inclusief spraak, afstands sensors en bewegende lichaamsdelen voor een pizza in Rome.

Chopping: Als bankier vermogen aangetrokken om de groeiende orderportefeuille te financieren met verkregen banklicentie van de DNB in Amsterdam.

Als zijspoor enkele 10-tallen grote kunstkerstbomen op de markt gebracht voor ziekenhuizen, shopping malls en grote kantoren waaronder de grootste kunstkerstboom van 17 meter hoog in Europa (Villa Arena).

Rent A Fleur Rent-a-Fleur: Een nieuwe onderneming opgezet rond de verhuur van planten en bloem stukken in de horeca, het MKB en enkele grote ondernemingen, uiteindelijk door de fiscus onderuit gehaald door een daar gemaakte fout.

Intergraph Intergraph: Als bedrijfsjurist alle orders boven de 3 miljoen dollar gereset en waar nodig gezond gemaakt binnen Europa (Porsche, BP, Kadaster, Heinz, Heineken etc).

Intersoft Intersoft: Als IT docent diverse AMBI modules onder beheer gehad waaronder veranderingsprocessen en systeemontwerp en –analyse mede voor afnemers als Defensie, PTT, Heijmans en de gezondheidszorg. Daarnaast diverse losse jubilea projecten opgezet en uitgevoerd.

Comdes Comdes: Als mede-eigenaar/crisismanager een onderneming met 7 ton negatief vermogen in ruim een jaar naar een solide positief vermogen getild waaronder de realisatie van RODIAS, een ziekenhuis informatie sysseem en BUTT een geheel geintegreerd bedrijfs informatie systeem op de markt gezet.

ABN ABN-AMRO: In de dochteronderneming Infonet als marketing manager een nieuw softwarepakket voor de boekhouding en een salarissysteem op de kaart gezet met 6 man software ontwikkeling alsook technische systemen Parallel hieraan is er een geautomatiseerd informatie systeem voor Notariskantoren ontwikkeld en op de markt gebracht onder NOTAR waaraan ca. 40 notariskantoren zijn toegetreden.

HP HP Nederland: Als salesengineer het HP3000 systeem in de markt gezet alsook het realiseren van de eerste netwerken en tekst systemen.

Stork Stork: In de duits sprekende landen systemen voor melkpoeder verkocht en in de markt gezet aan de hand van project calculaties.

Antichrist: Het organiseren van een lezing door ds M. van Reenen over zijn boek de vijand rukt vast op vastgelegd met een StreamView op Youtube nog te zien onder antichrist.

 

Door te ondernemen en geloof in dit team op basis van NO-PAY-NO-CURE