Persbericht boek Eindstrijd rond het 11e gebod

Persbericht We leven in een wereld die snel verandert. De afgelopen anderhalf jaar hebben we dat met coronamaatregelen heel ingrijpend gemerkt. Maar intussen zijn er zo veel andere veranderingen die ons bezig houden. Hoe snel gaat de ontwikkeling van robots? Komen er robots die gaan sleutelen aan onze genen? Wat doet de straling van G5 met ons? Wat voor invloed heeft de EU in de wereldgemeenschap?

Hoe moeten we hier mee om gaan? Een oud boek, de bijbel kan ons daarbij helpen. De Bijbel is al bijna 2000 jaar oud, en toch gaat het over dit soort dingen. Hier wordt namelijk de komst van een wereldrijk aangekondigd vol technische snufjes, welvaart én onvrijheid. De leider van dit rijk heet de Antichrist. Zit dit rijk er nu in onze tijd aan te komen, of nog niet? En als het zo is, wat moeten we er mee?

Vanwege dit soort vragen hebben enkele personen het initiatief genomen om een gespreksavond te organiseren, waar ds. M. van Reenen een lezing houdt. Deze lezing is georganiseerd en gefinancierd door de auteur van het hierover verschenen boek.

In de eerste plaats is dit boek een blog, een soort verzameling van alle memo’s en kontakten van dit project aangevuld met informatie over enkele technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, de bitcoin en de block-chain, het ontstaan van het internet en uitbouw naar een wereldomarmend systeem van satelieten alsook wat over bijna dood ervaringen.

Aan de lezers van dit boek is een prijsvraag gekoppeld met de vraag wat het 11e gebod dan is. Dit is vooraf notarieel vastgelegd met een prijsuitreiking van een all-inclusive 2-persoonsreis naar Israel op oudejaarsdag. De lezing is bezocht door 14 vragenstel-lers met inmiddels ruim 2.085 volgers op Youtube nog steeds te vinden op YouTube onder ds M. van Reenen. Het boek kunt u bestellen op boeken. De prijs is Euro 19 incl. de portokosten.

m.vr.groet,

Walter Boekestein

**** AntiChrist ****