Kennismaking RiscMan

KennismakingBij interesse in een vrijblijvend advies zien we graag een probleemstelling tegemoet dat als basis kan dienen voor een kennismakingsgesprek.

Dit gesprek is gratis en duurt meestal een klein uur. Het gaat hier alleen nog om de intentie en de grote lijnen.

Daarna wordt er door ons een globaal voorstel opgesteld dat kan uitmonden in een bindende offerte of een adviescontract.

1. als deze offerte wordt geaccepteerd wordt er een passend voorschot in rekening gebracht
2. we bepalen een startdatum en gaan aan de slag met de analyse
3. tussentijds wordt er naar wens verslag uitgebracht
4. als zich door de analyse zich nieuwe punten voordoen is dat extra werk
5. Aan het eind wordt er vervolgens een nacalculatie opgesteld en het project geëvalueerd en afgerond

Stork: In de Duits sprekende landen systemen voor melkpoeder verkocht en als projectmanager in de markt gezet aan de hand van project calculaties.

HP Nederland: Als sales engineer het HP3000 systeem in de markt gezet alsook het realiseren van de eerste netwerken en tekst systemen. Ook als accountmanager nieuwe klanten ontwikkeld waaronder Shell, Unilever, SFS en Makro.

ABN-AMRO: In de dochteronderneming Infonet als marketing manager enkele nieuwe softwarepakketten voor de boekhouding en een salarissysteem op de kaart gezet. Parallel hieraan is er een geautomatiseerd informatie systeem voor Notariskantoren ontwikkeld en op de markt gebracht onder NOTAR waaraan ca. 40 notariskantoren zijn toegetreden.

Comdes: Als mede-eigenaar in de rol van crisismanager deze onderneming met 7 ton negatief vermogen in ruim een jaar naar een solide positief vermogen getild. Daarnaast is het RODIAS voor ziekenhuizen gerealiseerd en de basis van SAP, een geheel geïntegreerd bedrijfsinformatie systeem m.b.v. 4e generatie software in de jaren 80 van de vorige eeuw.

Intersoft: als IT docent diverse AMBI modules onder beheer gehad waaronder veranderingsprocessen en systeemontwerp en –analyse mede voor afnemers als Defensie, PTT, Aegon, Heijmans en de gezondheidszorg. Daarnaast diverse losse jubilea en seminars opgezet en uitgerold.

Intergraph: als bedrijfsjurist alle orders boven de 3 miljoen dollar gereset en waar nodig gezond gemaakt bij klanten als Porsche, BP, Kadaster, Heinz, Heineken etc).

Rent-a-Fleur: Een nieuwe onderneming opgezet rond de verhuur van planten en bloem stukken met afnemers in de horeca, het MKB en enkele grote ondernemingen, uiteindelijk door de fiscus onderuit gehaald door een daar gemaakte fout. Daar leer je overigens heel veel van. Als zijspoor enkele 10-tallen grote kunstkerstbomen in de markt gezet voor ziekenhuizen, winkelcentra en grote kantoren waaronder de grootste kunstkerstboom van 17 meter hoog in Europa (Villa Arena).

Chopping: met een licentie van de DNB vermogen aangetrokken om een groeiende orderportefeuille te kunnen financieren.

Robotion, als investeerder meegedaan met een kleine technologische onderneming in Iowa USA uitmondend in de bouw van een echte vrouwelijke robot aangestuurd door 256 assen met een PC inclusief spraak, afstandssensors en bewegende lichaamsdelen voor een pizzeria in Rome.

CatPalace/Palace4cats: als bijzondere kunstboom op de markt gekomen met creatieve kattenmeubelen in 1991 en daarna flink doorgegroeid naar een klanten bestand van ruim 23.500 klanten met een cumulatieve omzet door de jaren heen van ca. 23 miljoen euro.

CatRol: als agent voor het Engelse bedrijf Katzecure voor de Europese markt met een uniek door haar eenvoud gekenmerkte rolsysteem om katten in de tuin te houden.

Modeston California: een opleiding voltooid voor commercieel pilot en op kleine en wat grotere vliegtuigen aktief geweest met een totaal van 800 vlieguren.

Door te ondernemen en geloof in dit team op basis van NO-PAY-NO-CURE